Haereloop

23/04/2019
18:30

Voorinschrijving gesloten. Op 23 april vanaf 18:30 uur kunt u zich nog aanmelden op locatie.

Op dinsdag 23 april 2019 organiseert de supportersvereniging Oranje Zwart om 19.00u een hardloopwedstrijd in de mooie omgeving van De Haere. Alle sportievelingen die de uitdaging aan durven te gaan krijgen de mogelijkheid deel te nemen aan een parcours welke zich om de plaatselijke zandverstuiving begeeft. De afstand van dit mooie parcours is 6 kilometer, voor de echte atleten is er de mogelijkheid deze 2x af te leggen waardoor de afstand dan vanzelfsprekend op 12 kilometer komt. De route is lichtglooiend en gedeeltelijk onverhard waardoor dit ook als een lichte trailrun gezien kan worden.

Na afloop van de run ontvangt u in onze kantine een goodiebag om te verloren energie weer enigszins aan te kunnen vullen. Voor beide categorieën vind de prijsuitreiking plaats na binnenkomst van de laatste deelnemer.

Er is een mogelijkheid tot voorinschrijving via het formulier. Op 23 april kunt u zich vanaf half 7 ook nog aanmelden in de kantine op ons sportpark (Haerderweg 19 te Doornspijk), de kosten voor beide afstanden zijn dan respectievelijk € 7,50 voor de 6 km en € 10, – voor de 12 km. Op ons sportpark is voldoende kleedgelegenheid voor alle lopers.

Heeft u zin om een mooie sportieve uitdaging aan te gaan terwijl u kunt genieten van de mooie natuur in Doornspijk, wacht dan niet en geef u direct op!

Overige activiteiten

Haereloop 12 km

23/04/2019

Voetbalquiz

25/04/2019

Fietspuzzeltocht

24/04/2019

Open Podium

22/04/2019

Uw gegevens

Bedankt

U word nu doorverwezen naar de betaal pagina.