Open Podium Doornspijk

22/04/2019
14:00

Kun je dansen, zingen, muziek maken of ben je acrobaat of goochelaar? Wil je laten zien hoe goed je kan hooghouden met de bal, je hond een leuk kunstje kan of een goede mop vertellen? Een clinic met judo/ taekwon-do? Wij dagen je uit om je talent te laten zien! Iedereen is welkom op het Open Podium. Op 2e paasdag, 22 april 2019, organiseert de

Supportersvereniging Oranje Zwart de jaarlijkse vlooienmarkt. Deze markt zal gehouden worden op het voetbalveld van DSV’61 te Doornspijk. Dit jaar zal er een Open Podium staan. Graag willen we jullie team/vereniging/bandje/duo enz. uitnodigen om jullie talenten te laten zien aan het publiek. Op deze wijze kunnen jullie je talent of vereniging extra promoten, er een leuke dag van maken met jullie leden en bezoekers van de markt enthousiast maken voor jullie sport of talent.

Overige activiteiten

Haereloop 12 km

23/04/2019

Haereloop 6 km

23/04/2019

Voetbalquiz

25/04/2019

Fietspuzzeltocht

24/04/2019

Via dit formulier kun je je opgeven voor het open podium!

Wat ga je doen?

Omschrijf voor ons je optreden

Contact Informatie

Bedankt voor je aanmelding

Je ontvangt binnenkort een bevestiging van ons.